Adeziv poliuretanic pentru polistiren (pistol) - 870ml | Liderconstruct.md

Adeziv poliuretanic pentru polistiren (pistol) - 870ml

159,00 lei

Utilizari
Fixarea placilor si profilelor din polistiren, la interior si exterior in sistemele de izolare termica. Lipirea stratului termoizolant din polistiren aferent sistemelor de izolare termica, realizate conform Ghidului European pentru Agrementarea Tehnica a Sistemelor de IzolareTermica Exterioara.
ETAG 004:2000.

Acoperire
15mp +/- 20% de polistiren, in functie de diamentrul snurului aplicat cu pistolul, de numarul de snururi aplicate, de tipul si suprafata materialului suport.

Aplicare
- Pistolul profesional tip NBS (utilizat pentru tuburile de spuma poliuretanica)
- Sistemul de aplicat adeziv multidoze (SMART BAG)

Temperatura de aplicare
+5C.... +35C. Temperatura tubului de aplicare min. +5C (ideal +20C)
Mod de lucru
Adezivul se aplica pe suprafata suport corespunzatoare suprafetei placii, pe contur, la 5 cm de margine si in interiourul conturului, in snururui succesive, la distanta de circa 30 cm intre acestea.
Diametrul recomandat al snurului aplicat cu pistolul este de 10-12 mm. Eventualele spatii rezultate la imbinarea placilor de polistiren se vor umple cu adeziv, pentru a realiza o izolare eficienta.
Panourile se fixeaza pe pozitia finala inainte ca adezivul sa se intareasca (30-40 min.).
Dupa lipirea finala a placilor de polistiren se realizeaza fixarea mecanica suplimentara a acestora in stratul de rezistenta al elementului de constructie, cu ajutorul diblurilor din plastic sau metal (conditie impusa de normele ETAG 004:2000).

Important
Lipirea placilor de polistiren se realizeaza incepand montajul de la baza peretelui spre partea superioara a acestuia. In cazul in care placile aflate la baza peretelui nu sunt asezate pe sol, vor fi sprijinite pentru a evita alunecarea de pe perete, inainte de intarirea adezivului care va fixa placa.

Aderenta finala
1-3 ore, in functie de temperatura si umiditatea relativa a mediului (UR), a suprafetelor pe care se aplica si a tubului.

Preţ: 159,00 lei