Caparol - Amphibolin

1000,00 lei

Vopsea mată, de primă clasă, pe bază de acrilaţi. Aderenţă optimizată pentru rezultate excelente pe toate suporturile în exterior şi în interior.
Fără solvenţi; diluabilă cu apă
Clasa de lavabilitate 1: rezistentă la frecare umedă repetată, cu agenţi casnici de curăţare şi dezinfectare
Capacitate mare de difuziune

DESCRIEREA PRODUSULUI

Multipla utilizare ca vopsea pentru fatade cat si pentru interior, cu aderenta extraordinar de buna la aproape orice suport. Recomandata la exterior pentru rezistenta la intemperii a vopsirilor pe suporturi netede si bine structurate cu inalta actiune de protectie impotriva agresivitatii factorilor de mediu. Vopsea universala pentru exterior aplicabila pe tencuieli de mortar din grupele P II si P III, beton, piatra nisipoasa, pereti de caramida pereti de fibrociment, straturi mai vechi de vopsea in stare buna, suprafete zincate, PVC dur, lemn.
Recomandata la interior pentru calitatile sale deosebite: superlavabila, structura rezistenta a vopselei, mai ales pentru vopsirile cu un grad inalt de solicitare pe tapetele din fibra de sticla Capaver, ca si pentru capacitatea puternica de reflectare a luminii in coridoarele mai intunecoase, casa scarilor interioare, spatiile de depozitare, halele din fabrici si garajele subterane.

Цена: 1000,00 lei